Posted on 1 Reactie

De badjassen voor kinderen

“De badjassen voor kinderen is een nieuwigheid in het Noëki-assortiment”

De badjassen voor kinderen in met kap
Poldi, de verfijnde kinderbadjas met capuchon, is in vrolijke fuchsia kleuren met streepdesign

Wij presenteren de badjassen voor kinderen & badtextiel & collectie op onze webshop. Daar deze badjassen collectie vervaardigd word uit kwalitatief  badstoffen met een LEVENSLANGE KLEUR GARANTIE. Waarbij zoveel mogelijk met biologische stoffen die het GOTS-certificaat hebben gekregen.

Wij geloven dat de druk van onze dagelijkse levensstijl een schadelijk en stresserend effect kan hebben op ons lichaam. Het is belangrijk dat we toegang hebben tot een ontspannend en energetisch alternatief. Al duizenden jaren kennen de Romeinse, Griekse en Aziatische culturen de ontspannende en verkwikkende effecten van een bad op het lichaam en geest. Geniet van een ontspannend en verkwikkend bad en ervaar vervolgens het VOSSENgevoel op de huid.
Dit gevoel geeft nieuwe energie voor het dagelijks leven.

De nieuwste innovaties van Vossen

De badjassen voor kinderen met kap
“Bixie” de hippe badjas in curaçao kleuren

De badjassen voor kinderen , badcapes, handdoeken, washandjes en slabbetjes zijn niet alleen zacht en slijtvast, maar hebben ook een therapeutisch ontspannend effect. Bij het produceren van de badjassen is kwaliteit het belangrijkste en hecht Vossen veel waarde aan het bereiken en behouden van zelfopgelegde ecologische doelen. Duurzaamheid is een belangrijke kwestie en daarom word er voortdurend naar om dit aan te pakken door nieuwe milieuvriendelijke innovaties op de markt te ontwikkelen.

AIRpillow Technologie

Dankzij de nieuwe productietechniek AIRpillow Technology hebben Vossen-handdoeken een unieke vezelstructuur in de lussen. Dit maakt de badjes, badcape, handdoeken bijzonder zacht om aan te raken, maar met een stevige kern. Dit genereert een aangenaam opwekkende sensatie voor de huid, die op zijn beurt voor de dag verse energie geeft.
Dit gevoel geeft nieuwe energie voor het dagelijks leven.

LEVENSLANGE KLEUR GARANTIE

De badjassen voor kinderen in met kap
Texie” de hippe badjas in curaçao kleuren

Vossen heeft de unieke, milieuvriendelijke KKV-procedure. Deze procedure vermindert de hoeveelheid chemicaliën en vermindert ook de temperatuur die nodig is in het verfproces. Tijdens deze procedure hebben de kleurmoleculen voldoende tijd, tot 24 uur, om met het weefsel te reageren. Dit vermindert de hoeveelheid chemicaliën die wordt gebruikt, maar ook de energie- en textielbesparing en is daarom duurzaam. Dankzij deze innovatie hoeven we geen wastemperatuur van 60 graden aan te bevelen.

Medisch getest

Meer dan 30% van de mensen lijden aan huidirritaties en huidkanker is de meest voorkomende carcinose. Om deze reden zijn de badjassen voor kinderen medisch getest en 100% vrij van contaminanten. Onze handdoeken hebben het keurmerk van de “Vereniging voor de bevordering van huidtolerant textiel” sinds 2010.
Dit gevoel geeft nieuwe energie voor het dagelijks leven.

De badjassen voor kinderen in met kap
Handdoek stars capuchon met sterren design

“KORTOM,  KIEZEN VOOR NOËKI IS KIEZEN VOOR EXCLUSIVITEIT, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.” Veel shopplezier!

Posted on Geef een reactie

Eindejaar actie van Noëki

“Eindejaar actie bij Noëki tot en met 02/01/2018”

“Eindejaar actie van Noëki “Nu de drukste pakjesperiode er weer zit aan te komen, hebben de Kerstman en Noëki de handen in elkaar geslagen om jullie extra in de watten te kunnen leggen.

Want na de Goede Sint ziet ook de Kerstman zijn prinsesjes en prinsjes graag mooi opgemaakt in de schattige babykleertjes voor meisjes en jongens van Noëki, of het nu gaat om een rokje, een broekje of een compleet ensemble.

Daarom hebben we samen voor onze kleine oogappels volgende artikelen uitgekozen:

 

Reuze eindejaar actie van Noëki , Belgische babykleding, schattigebabykleertjes, babykleding, kinderkleding, kinderkleding webshop

1. girl pinguïn jurkje

 

Reuze eindejaar actie van Noëki,belgische babykleding, schattigebabykleertjes, babykleding, kinderkleding , kinderkleding webshop

2. boy pinguïn setje

 

Reuze eindejaar actie van Noëki,Unicorn baby lakentje voor het baby wiegje met sterretjes in fijn biokatoen. , babylinnen

3. lakentje voor wiegje black unicorn

Reuze eindejaar actie van Noëki, Unicorn dekentje mini super zacht voor het wiegje. babylinnen, baby dekentje

4. super zacht dekentje voor wiegje black unicorn

Reuze eindejaar actie van Noëki, Lakentje sloopje, babybedje, babylinnen

5. lakensetje met sloopje voor babybedje black unicorn

Reuze eindejaar actie van Noëki, dekentje, babylinnen, baby dekentje

6. super zacht dekentje voor babybedje black unicorn

Hoe neem je deel aan deze eindejaar actie?

1 Ga naar Facebook en like onze FB-pagina.
2 Tag jezelf of iemand anders en deel het bericht op onze FB-pagina OPENBAAR.
3 Geef je voorkeur aan: post een reactie op het bericht met het nummer dat je voorkeur wegdraagt.

De gelukkige winnaars zullen zich kunnen vergapen aan deze prachtige stukken, die vrij te kiezen zijn volgens eigen voorkeur. Noteer evenwel dat de verzendkosten van maximaal 4,95 € wel te betalen zijn. Maar dit kan de pret zeker niet bederven!

 

Winnaars worden bekend gemaakt op Woensdag 3 Januari 2018. Succes!

Daarnaast raden we je ook sterk aan onze FB-pagina op de voet te volgen. Regelmatig zullen er andere posts verschijnen, waarop je kan genieten van extra kortingen. Volg daarom ook onze blog-berichten, die je de nodige info geven over welke artikelen afgeprijsd worden.

Ben je tevreden over onze acties, geef ons dan zeker een beoordeling via trustpilot. Als je ons welbepaalde feedback wil geven, kan dat uiteraard ook via mail in een meer beschermde omgeving.

De winnaars van deze actie zullen alvast een persoonlijk bericht van ons ontvangen, waarna ze hun mooie prijs in ontvangst kunnen nemen.

“KORTOM,  KIEZEN VOOR NOËKI IS KIEZEN VOOR EXCLUSIVITEIT, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.” Veel shopplezier!

Posted on 1 Reactie

Het maatwerk voor kinderkleding

Het maatwerk voor kinderkleding
Maatwerk kinderkleding, pinguïn setje

“NOËKI biedt buiten de standaardmaten ook maatwerk aan voor handgemaakte baby- en kinderkleding.”

Het maatwerk voor kinderkleding wordt mogelijk gemaakt dankzij onze kleermaakster en haar jarenlange ervaring met het ontwerpen van haut couture kleding. 

U bent op zoek naar een professionele kleermaakster ? Noëki is een specialist in kinderkleermakerij zoals kinderkleding, babykleding, communie- feestkleding op maat, herstellingen en retouches van onze merkkleding . En dit met meer dan 25 jaar ervaring in haut couture kleding .

In tegenstellingen tot andere kleermakerijen hebben wij een eigen naaiatelier waar alles zelf uitgevoerd wordt van concept tot het volledige stikken met onze machines of naaien met de hand. Daarom is maatwerk precisie arbeid en word op bestelling gemaakt van de klant .

Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit of feestjurkje, communiejurkje voor je kindje en op maat!

“Het Maatwerk voor kinderkleding” 

De essentie van maatkleding is de beste pasvorm, daardoor maakt dat u de kleding als een tweede huid draagt.

Samengevat het ultieme draagcomfort van onze kinderkleding wordt bepaald door de kwaliteit en het ambachtelijk maatwerk.

Raadpleeg onze maattabel en neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice .

Mocht je op zoek zijn naar iets wat je niet meteen in onze kindercollectie terugvindt? Zo kan je ons een verzoek of een idee geven van wat je wil en zoeken we samen naar een geschikt ontwerp.

Voor vragen of afspraken kan je tijdens onze openingsuren contact opnemen met onze Klantendienst

“KORTOM,  KIEZEN VOOR NOËKI IS KIEZEN VOOR EXCLUSIVITEIT, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.” Veel shopplezier!

Posted on Geef een reactie

Sinterklaasactie bij Noëki

Sinterklaasactie bij Noëki tot en met 06/12

Beste bezoeker, beste klant,

Nu de op één na drukste pakjesperiode er weer zit aan te komen, hebben de Goede Sint en Noëki de handen in elkaar geslagen om jullie extra in de watten te kunnen leggen.

Want ook de Goede Sint ziet zijn prinsesjes en prinsjes graag mooi opgemaakt in de schattige babykleertjes en hippe kinderkleding voor meisjes en jongens van Noëki, of het nu gaat om een rokje, een broekje of een compleet ensemble.

Daarom heeft Sinterklaas er voor de jongedames volgende artikelen uitgekozen:

NOËKI “EXCLUSIVE FOR YOUR BABY”

Heddy setje baby girl
Heddy setje of enkel rokje

baby meisje setje jurkje &jacket
Lama setje of jurkje en jacket apart
jurkje Noëki
Doggy dress: schattig jurkje met hondjesmotief.
Baby_Girl_ jurkje_ ijsblauwe_kleuren
Pinguïn dress: prachtig jurkje in ijsblauwe kleuren

Voor de jongen kapoenen hebben we in de sinterklaasactie dan weer volgende artikelen afgeprijsd:

Baby jongen Heddy setje
Heddy setje of enkel broekje
Baby_boy_ Race setje_exlusive_
Race setje of enkel broekje
pinguïn_setje_baby_boy
Pinguïn setje of broekje en sweater apart

Als je meer info wil over deze sinterklaasactie, neem dan vlug een kijkje op de webshop door eenvoudig op de aangegeven links door te klikken. Dan kom je meteen op de pagina van het artikel in kwestie. Bestel nu onmiddellijk je favoriete item, want de aanbieding is slechts geldig tot en met 6 december.

Blijf regelmatig onze website en onze Facebook pagina’s bezoeken, want er komen ongetwijfeld nog meer van deze leuke actie in de nabije toekomst. We kijken ook al uit naar de voorstelling van de volgende nieuwe collecties.

“KORTOM,  KIEZEN VOOR NOËKI IS KIEZEN VOOR EXCLUSIVITEIT, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.” Veel shopplezier!