Geplaatst op Geef een reactie

Het nut van nachtlampjes voor kleuters

Kinder- en baby nachtlampjes geven een instant “lieve sfeer” aan de baby- of kinder kamer.

En het nut van nachtlampjes voor kleuters,  als een kinderkamer nooit helemaal donker mag zijn.

Nachtlampjes zijn de perfecte oplossing voor uw kind om ‘s avonds in slaap te vallen. Het nachtlampje voor kinderen creëert een kalmerende atmosfeer waarin peuters en baby’s zich veilig en comfortabel voelen.

Gelukkig hebben wij voor jouw een scale aan de mooiste nachtlampjes, maar ook om de meest kindvriendelijk nachtlampjes .

Hoe kan een nachtlichtje mijn peuter helpen om hun angst voor het donker te overwinnen? Het is normaal dat je kindje zich ‘s nachts soms bang voelt, dus probeer deze vijf handige tips om hun angst voor het donker te overwinnen:

  • Probeer een nachtlichtje: een licht laten branden is een snelle en gemakkelijke manier om eventuele angsten te verminderen. Het is een goed idee om nachtlampje te kopen die je peuter kan leren aan en uit te zetten. Om dan zelfstandig te leren om het te gebruiken als een troost als ze ‘s nachts bang worden.
  • Houd een monsterjacht: doorzoek de kamer met je peuter voordat je naar bed gaat en maak een spel de kleine monstertjes te zoeken. Je zou ook een “monster-spray” kunnen binnenbrengen. Het kan ook met een spritz van water met lavendelolie om alle griezels weg te jagen .
  • Koop een speciaal speeltje om je kind te ‘verzorgen’: of het nu om een beertje of een ander knuffel gaat, denk erover om op een winkel uitstapje te gaan en je peuter een speciale “speelgoedtje ” te kopen om over te waken en haar ‘s nachts gerust te stellen.
  • Maak een dreamcatcher: je herinnert je waarschijnlijk dat je er zelf een hebt gemaakt op school, gebruik een luchtig mobieltje om ‘slechte dromen te vangen’ en ze weg te houden.
  • Zorg dat je duidelijk bent: vraag je peuter gewoon of er iets in de kamer is dat haar bang maakt. Als dat zo is, plaats het dan ergens anders.

Noëki heeft de beste & nieuwste collectie baby nachtlichtjes en sfeerlichtjes in haar webshop! We hebben ons onderzoek gedaan, zodat u niet de beste nachtverlichting op de markt hoeft te vinden. Noëki heeft voor het merk Dhink@ gekozen om de beste voorwaarden aan kindveilig en kindvriendelijkheid voldoet.

Testrapporten:,Alle Dhink® baby nachtlampjes zijn getest volgens de Europese en Amerikaanse wetgeving. CE // EN71-1,2,3 (niet van toepassing voor lichte strings / deco light) REACH // ROHS // AEEA // EMC // (VS) FCC EN62471 // CPSIA // MSDS // PROP65

Baby Llama

nachtlampje-llama-unicorn-white

Bambi Deer:

nachtlampjes-bambi-deer

Bambi Pink:

het-nut-van-nachtlampjes-voor-kleuters

Zeemeermin:

nachtlampjes-zeemeerminBambi Blue:

het-nut-van-nachtlampjes-voor-kleuters

Eenhoorn Pink:
nachtlampjes-eenhoorn-pinkEenhoorn Pastel:
nachtlampjes-eenhoorn-pastel

Canar:
nachtlampje-canar

Nachtlampje Prinses Zwaan:
nachtlampje-prinses-zwaan

Het nut van nachtlampjes voor kleuters

Geplaatst op 1 Reactie

Het maatwerk voor kinderkleding

Het maatwerk voor kinderkleding
Maatwerk kinderkleding, pinguïn setje

“NOËKI biedt buiten de standaardmaten ook maatwerk aan voor handgemaakte baby- en kinderkleding.”

Het maatwerk voor kinderkleding wordt mogelijk gemaakt dankzij onze kleermaakster en haar jarenlange ervaring met het ontwerpen van haut couture kleding. 

U bent op zoek naar een professionele kleermaakster ? Noëki is een specialist in kinderkleermakerij zoals kinderkleding, babykleding, communie- feestkleding op maat, herstellingen en retouches van onze merkkleding . En dit met meer dan 25 jaar ervaring in haut couture kleding .

In tegenstellingen tot andere kleermakerijen hebben wij een eigen naaiatelier waar alles zelf uitgevoerd wordt van concept tot het volledige stikken met onze machines of naaien met de hand. Daarom is maatwerk precisie arbeid en word op bestelling gemaakt van de klant .

Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit of feestjurkje, communiejurkje voor je kindje en op maat!

“Het Maatwerk voor kinderkleding” 

De essentie van maatkleding is de beste pasvorm, daardoor maakt dat u de kleding als een tweede huid draagt.

Samengevat het ultieme draagcomfort van onze kinderkleding wordt bepaald door de kwaliteit en het ambachtelijk maatwerk.

Raadpleeg onze maattabel en neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice .

Mocht je op zoek zijn naar iets wat je niet meteen in onze kindercollectie terugvindt? Zo kan je ons een verzoek of een idee geven van wat je wil en zoeken we samen naar een geschikt ontwerp.

Voor vragen of afspraken kan je tijdens onze openingsuren contact opnemen met onze Klantendienst

“KORTOM,  KIEZEN VOOR NOËKI IS KIEZEN VOOR EXCLUSIVITEIT, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.” Veel shopplezier!

Geplaatst op Geef een reactie

Sinterklaas in het land

“SINTERKLAAS IN HET LAND”

Beste bezoeker, beste klant,

De op één na drukste pakjesperiode zit er weer aan te komen. Noëki wil hieraan tegemoetkomen  deze mooi babylinnen artikelen en deelt mooie prijzen uit. Wij herhalen de actie van enkele maanden geleden:

Mooi lakentje voor wiegje (afm: 0,75m x 1,00m.) met muziekdoosje!

sinterklaas in het land ,Noëki exclusieve, kwalitatieve handgemaakte babylinnen
Noëki exclusieve, kwalitatieve handgemaakte babylinnen
sinterklaas in het land , Noëki exclusieve handgemaakte babylinnen
Noëki exclusieve, kwalitatieve handgemaakte babylinnen

Hoe neem je deel aan deze sinterklaas actie?

1 Ga naar Facebook en like onze FB-pagina.
2 Deel het bericht op onze FB-pagina OPENBAAR.
3 Geef je voorkeur aan: Nr 1 OF Nr 2

Winnaars worden bekend gemaakt op zaterdag 02 December.
Succes!

Daarnaast raden we je ook sterk aan onze FB-pagina op de voet te volgen. Regelmatig zullen er andere posts verschijnen, waarop je kan genieten van extra kortingen. Volg daarom ook onze blog-berichten, die je de nodige info geven over welke artikelen afgeprijsd worden.

Ben je tevreden over onze acties, geef ons dan zeker een beoordeling via trustpilot. Als je ons welbepaalde feedback wil geven, kan dat uiteraard ook via mail in een meer beschermde omgeving.

De winnaars van deze actie zullen alvast een persoonlijk bericht van ons ontvangen, waarna ze hun mooie prijs in ontvangst kunnen nemen.

“KORTOM,  KIEZEN VOOR NOËKI IS KIEZEN VOOR EXCLUSIVITEIT, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.” Veel shopplezier!

Geplaatst op Geef een reactie

soorten stoffen

“Soorten stoffen in de kledingindustrie”

We geven je hieronder een kort overzicht van een aantal soorten stoffen, waaruit de collectie’s van Noëki baby- kinderkleding gemaakt zijn.

Jersey

Jersey is een machinaal geproduceerde stof, waar onder andere kleding van gemaakt kan worden. Er bestaat zowel katoenen jersey als wollen jersey. Jersey is geen echte stofsoort, maar een verzamelnaam voor een groep stoffen met een bepaalde breibinding. Echte jersey is gebreid in de rechts-links-binding.

Oorspronkelijk werden jerseytruien met de hand gebreid. Ze zijn marineblauw en bevatten het wapen van het eiland Jersey. De stof ziet eruit als heel fijn breiwerk en heeft ook de voor breisels normale elastische structuur in breedterichting, wat het dragen van jerseykledingstukken comfortabel maakt.

Van de katoenen jersey worden ook vaak hoeslakens voor matrassen gemaakt, die vanwege de rekbaarheid iets makkelijker om verschillende formaten passen.

Tricot

Tricot is een stof van fijn breiwerk, dat van elk willekeurig garen kan gemaakt zijn: zowel van wol en katoen als van nylon, rayon en dergelijke. De machinale vervaardiging van tricot geschiedt op breimachines.
Bij het handmatig breien maakt men gebruik van de tricotsteek. De industrie die tricot vervaardigt, wordt tricotage-industrie genoemd. Zij is een onderdeel van de textielindustrie. Tricot heeft meer rek en is elastischer dan weefsel, dankzij de breistreek.

De term tricot wordt ook gebruikt voor het kledingstuk dat uit de stof tricot is vervaardigd. Vaak betreft het ondergoed, badkleding, truien, T-shirts, vesten en dergelijke.

Interlock

Interlock is een gebreide bio-katoen. Men noemt dit ook dubbeltricot, daar twee lagen samen gebreid worden. Interlock en double jersey zijn dikker en dus ook steviger en stabieler. Ze hebben aan beide zijden hetzelfde v-patroon. Deze stof wordt veel gebruikt voor shirts en babykleding, maar is ook aangenaam voor “warm” ondergoed.

Velours

Velours (naar het Franse woord voor fluweel) is een stofsoort met een harig oppervlak. Dit oppervlak kan op verschillende manieren bekomen worden, bijvoorbeeld door het ruwen van de stof of het lossnijden of losmaken van de poollussen. Velours met een pool is een soort fluweel en wordt ook wel gebruikt voor geperst fluweel.

Badstof

Badstof is een katoenen weefsel, waarbij kettingdraden tot lussen zijn gevormd. Dit weefsel wordt geweven op een speciale machine met twee kettingen. De ene ketting vormt de ondergrond van de badstof en de tweede ketting maakt de lussen. Deze lussenketting wordt, als de lus gevormd moet worden (meestal na elke tweede inslag), met een instelbare overmaat aan lengte toegevoerd, waardoor het garen in een lusvorm gaat staan.

Frotté

Frotté is een badstof die geweven wordt uit effectgarens, waarin al lussen zitten. Het speciale toevoermechanisme is hier niet nodig. Dit soort weefsel kan door de lussen veel vocht opnemen (mits van grondstof gemaakt die veel vocht opneemt), zodat het uitermate geschikt is om handdoeken, washandjes en badjassen te maken. Er wordt ook strandkleding gemaakt van badstof.

“KORTOM,  KIEZEN VOOR NOËKI IS KIEZEN VOOR EXCLUSIVITEIT, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.” Veel shopplezier!