De badjas-badcape voor kinderen

“De badjas & badcape voor kinderen van Vossen partner van Noëki.”

Een vleugje energie:

Wij hebben voor deze collectie badjas en badcape voor kinderen omdat er een match is tussen vossen en noëki. Wij geloven dat de druk van onze dagelijkse levensstijl een schadelijk en stresserend effect kan hebben op ons lichaam . Het is belangrijk dat we toegang hebben tot een ontspannend en energetisch alternatief. Al duizenden jaren kennen de Romeinse, Griekse en Aziatische culturen de ontspannende en verkwikkende effecten van een bad op lichaam en geest. Geniet van een ontspannend en verkwikkend bad en ervaar vervolgens het VOSSEN-gevoel op de huid. Dit geeft nieuwe energie voor het dagelijks leven.

De nieuwste innovaties van Vossen

De badjas, badcape, handdoeken , washandjes en slabbetjes van Vossen zijn niet alleen zacht en slijtvast, maar hebben ook een therapeutisch ontspannend effect op de gebruiker. Bij het produceren van producten van de hoogste kwaliteit hecht Vossen veel waarde aan het bereiken en behouden van zelfopgelegde ecologische doelen. Duurzaamheid is een belangrijke kwestie en daarom streeft Vossen er voortdurend naar om dit aan te pakken door nieuwe milieuvriendelijke innovaties op de markt te ontwikkelen.

AIRpillow Technologie

Dankzij de nieuwe productietechniek AIRpillow Technology hebben Vossen-handdoeken een unieke vezelstructuur in de lussen. Dit maakt de badjes, badcape, handdoeken bijzonder zacht om aan te raken, maar met een stevige kern. Dit genereert een aangenaam opwekkende sensatie voor de huid, die op zijn beurt voor de dag verse energie geeft.
VOSSEN – Een vleugje energie.

Levenslange kleur garantie

Vossen heeft de unieke, milieuvriendelijke KKV-procedure. Deze procedure vermindert de hoeveelheid chemicaliën en vermindert ook de temperatuur die nodig is in het verfproces. Tijdens deze procedure hebben de kleurmoleculen voldoende tijd, tot 24 uur, om met het weefsel te reageren. Dit vermindert de hoeveelheid chemicaliën die wordt gebruikt, maar ook de energie- en textielbesparing en is daarom zeer duurzaam.

Dankzij deze innovatie hoeven we geen wastemperatuur van 60 graden aan te bevelen.

Medisch getest

30% van de mensen lijden aan huidirritaties en huidkanker is de meest voorkomende carcinose. Om deze reden zijn alle Vossen-standaarddoeken medisch getest en 100% vrij van contaminanten. Onze handdoeken hebben het keurmerk van de “Vereniging voor de bevordering van huidtolerant textiel” sinds 2010.