Belgische babykleding

NOËKI BELGISCHE BABYKLEDING

De Belgische babykleding van Noëki heeft schattige kleertjes voor meisjes en jongens naar eigen ontwerp, waarbij de kwaliteit de hoogste prioriteit heeft. Daarom ontwerpen en maken wij al onze kleding met de hand in ons eigen atelier in België.

Onze biologische stoffen worden zorgvuldig uitgekozen bij de leveranciers en grondig getest in de wasmachine. Nadat ze onze goedkeuring hebben gekregen worden de stoffen in onze collecties verwerkt. Ondertussen wordt het ontwerp voor elk kledingstuk met de nodige vakkennis gemaakt. Bij het huis NOËKI hechten we ook zeer veel waarde aan het gebruiksgemak van de kinderkleding.

Exclusiviteit betekent dat alles zelf getekend en ontworpen wordt door de designer van NOËKI. Daarom zijn onze schattige babykleertjes & kinderkleertjes voor meisjes en jongens in België beperkt in aantal en enkel beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt. Onze webshop bied je dus niet alleen ruime keuze in babykleding, maar ook een steeds verder uitbouwend aanbod aan kinderkleding voor jongens en meisjes. We hebben daarom arlti jd nieuwe artikelen die geïnspireerd zijn op de laatste trends. Vandaag bieden we exclusieve badtextiel van vossen aan met hippe en trendy badjasjes, badcap, handdoeken en washandjes aan.

 

badjasje dreams in zalm roze met schaapjes design